Leo Messi autorem najładniejszego gola sezonu 2015/16 w Europie
-
- matisawicki 26 sierpnia 2016, 13:53 · DyskusjaPolecają
1
Takie bramki to ja na podwórku codziennie strzelałem !!!!!
-
- Bossmano 25 sierpnia 2016, 23:18 · Dyskusja
0
Przestałem oglądać te wszystkie gale. Nie wiem gdzie oni maja oczy a co dopiero mózgi. Gol cudnej urody,ale na to miejsce mogl być gol Messiego z wolnego z CA czy inny jego bardziej indywidualny gol. Jestem pewny, ze wraz z końcem ery Messiego i CR7 skończy sie biurokracja i taka kasa w footballu. Ciekawe co wtedy...
-
- leomessi1710
0
Będąc całkowicie szczerym i obiektywnym, nie był to najpiekniejszy gol (w porównaniu do innych). Tak samo z Cristiano, nie był on najlepszym zawodnikiem minionego sezonu. W sumie po raz pierwszy nie było, wydaje mi się, żadnego konkretnego faworyta, nikt się jakoś szczególnie nie wyróżniał. Nie twierdzę również, że Leo powinien ją dostać, bo grał różnie. Obecny sezon zaczął znakomicie i każdy kto oglądał mecze Barcy wie, kto jest nadal najlepszy na świecie. Bywały lata, że lepszy był CR7, a wówczas Leo nieco przygasal, ale jak już wspomniałem wystarczy zobaczyć jego obecną grę i wtedy juz nie ma wątpliwości, że po prostu czysto piłkarsko jest obecnie najlepszy i nie powinno patrzeć się na tytuły zdobyte w ostatnim czasie. W drugą stronę powiedziałbym dokładnie tak samo, gdyby to Messi zdobył LM, Copa itd., a Ronaldo potrafiłby "w tym czasie" sam wygrywać mecze i nie chodzi tylko o samo strzelanie bramek, bo za to dostaje się inne nagrody. Nagrody przyznawane za nazwiska sa juz śmieszne i zarówno Leo jak i Cristiano pewnie nieraz się dziwią, że niektóre z nich dostają, tak jak właśnie te ostatnie, które nie należały się ani jednemu, ani drugiemu.
-
- varosso 25 sierpnia 2016, 20:34 · Dyskusja
0
Gdyby to bylo za akcje sezonu to w 2014 wygrałaby bramka Wilshere'a
https://www.youtube.com/watch?v=NmQfhkGPrM8
Nie mam nic do zawodników Barcelony ale czasami w tych nagrodach wygrane bramki są mocno naciągane (akurat w tym przypadku lub kiedyś tam gdy Leo też wygrał).
-
- Dejster41014 25 sierpnia 2016, 19:15 · Dyskusja
0
Z ostatniej chwili. Cristiano Ronaldo otrzymał nagrodę najlepszego piłkarza ubiegłego sezonu, gratulujemy :)
-
- Dejster41014 25 sierpnia 2016, 19:13 · Dyskusja
0
Dziwny wybór tej bramki, tak naprawdę gdyby strzelił tak ktoś inny, nie Messi to na pewno nie dostałby tej nagrody. Pooglądałem wszystkie nominacje i przynajmniej dwie bramki biją tą Messiego o głowę.
-
-
Konto usunięteGratulacje dla Leo, piękna bramka.
-
- FANBARCA123 25 sierpnia 2016, 17:49 · DyskusjaPolecają
2
ja nie mogę się doczekać jak MSN będą razem grać kurcze
-
- Kapitan hawk 25 sierpnia 2016, 17:41 · DyskusjaPolecają
2
W koncu Najlepszy Pilkarz na swiecie! Brawo Leo! :)
-
-
Konto usunięteNew link?
-
- Joseph_Guardiola 25 sierpnia 2016, 16:52 · DyskusjaPolecają
54
Wszystko ładnie pięknie, ale zaraz biała część madrytu będzie krzyczeć, że to wszystko przez to, że Messiemu ma kto podawać. Wyprzedzę od razu te krzyki hala dzieci i przyznam im rację - na dowód słuszności tych stwierdzeń wrzucę epicką asystę Busquets'a....
https://www.youtube.com/watch?v=X8oVF8mopzw
-
- marcinK0000 25 sierpnia 2016, 16:30 · DyskusjaPolecają
3
Powinni zrobić najładniejsza akcja po której padł gol i najładniejsza bramka :D
-
- Danny Gaucho 25 sierpnia 2016, 16:27 · DyskusjaPolecają
8
Szczerze to takich bramek Messi na swoim koncie ma kilkanaście. Osobiście bramka Shaqa na Euro była ładniejsza.
Sortowanie