Australian Magi poprosił mnei o założenie tego tematu.
Witam. Wraz z innymi "czerwonymi" kibicami z Rzeszowa chcemy zorganizowac sobie mini miecz Liverpool - Barcelona, a mianowicie chodzi o mecz kibiców z Rzeszowa. Chcielibyśmy aby odbył się od 3 marca na Podpromiu (dotyczy tylko kibiców Barcelony z Rzeszowa !! i okolic ) Myślę ze byłby to ciekawy pomysł ze względu na to chociażby, iż trzy dni później rozegrany zostanie mecz Liverpool - Barcelona na Anfield Road. Liczba graczy wynosi 10 a mecz chcemy rozegrać 5 + bramkarz. Proszę o wasza odpowiedź a wszytkich zainteresowanych zapraszam do napisania na MINE GG, jeżeli cos oczywiscie byłoby nie jasne. CHODZI TYLKO O KIBICÓW Z RZESZOWA. Aaaaaa i jeżeli udałoby wam się uzbierac tylu zawodników, i jeżeli dojdzie do meczu to przewidujemy czysta gre, bez żadnych chamskich "wejść" aby odebrać piłkę Tu chodzi tylko o dobra zabawe. You'll Never Walk Alone ~ Visca EL Barca tak dla solidarności czkekamy na odpowiedź. Górna granica wieku to 3 klasa liceum
_________________ Duma - Honor - Tradycja - Visca el Barca
Witam. Mgo z Australii juz został zbanowany za spamowanie. NIech dzieic po 14 lat sie nie biora za organizowanie, a Ty michu nie badz latwowierny i miast sluzyc niczym czeladź takim potworkom, wprost skarć ich, jak zwyczajem forumowym przystało.
Witam. Mgo z Australii juz został zbanowany za spamowanie. NIech dzieic po 14 lat sie nie biora za organizowanie, a Ty michu nie badz latwowierny i miast sluzyc niczym czeladź takim potworkom, wprost skarć ich, jak zwyczajem forumowym przystało.
gdybys chcial wiedziec to wszystko juz jest zorganizowane, zarowno hala jak i druzyna. Poza tym nie wzial sie za to 14latek bo by tego nie zrobil, a to ze spamowal, no coz podobno zeby zalozyc temat trzeba miec okreslona ilosc postow wiec dlatego Magi to robil. A ja ze swojej strony ponawiam prosbe Magiego i zapraszam na to spotkanie, mamy juz druzyne skompletowana i tylko czekamy na Was drodzy kibice Barcelony z Rzeszowa. Mysle ze to bedzie ciekawe doswiadczenie, ktore moze zaprocentowac. Dajcie znac na waszym forum lub na gg lub maila. Pozdrawiamy serdecznie i mam nadzieje ze do zobaczenia.
You'll Never Walk Alone!!
_________________ Cut my veins and I bleed Liverpool Red!
to może ktoś z Was ma namiary na jakichś kibiców Barcy z Rzeszowa lub okolic? byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje na ten temat, nie wiem: inne fora może lub coś w tym stylu?
shaft nie jest przypadkiem z Rzeszowa?
Poza tym, tam u góry pod Koemanem, Puyolem i Ronaldinho jest taki fajny przycisk "Użytkownicy" i tam, bez większego zachodu można wyszukać userów z interesującego nas miasta
_________________ "Friend and foe will meet again those who died at Paschendale..."
Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 17:09 Re: Liverpool - Barcelona kibice vs. kibice RZESZÓW
Odpadam z tego meczu z dwoch powodow. Pierwszy to:
Cytat:
Górna granica wieku to 3 klasa liceum
Chyba troche za stary jestem.
Drugi powod to taki ze 4 marca mam odbior budowy, której jestem kierownikiem i cały weekend bede spedzal w Tarnowie, zeby wykonac ostatnie poprawki i przygotowac budowędo odbioru. Z checia zloilbym tyłek kibicom The Reds ale akurat 3 marzec to jak dla mnie niewykonalne zeby zameldowac sie na Podpromiu
_________________ Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.
shaft już nie ma problemu z wiekiem. Gralismy dzisiaj z Resztą Świata i wygraliśmy 30:5 i mimo że w składzie byli starsi i to dużo od nas, także zrezygnowaliśmy z górnej granicy wieku. Gdybyś miał jakichś fanów Barcy to daj znać. A może kiedy mógłbyś zagrać, odpowiadałby Ci na przykład czwartek po południu 1 marca? Termin taki niepewny bo muszę się jeszcze dowiedzieć, czy hala byłaby wolna, ale raczej tak. Więc jak?
No to się bardzo cieszę, że w końcu się zbieracie odezwijcie się do mnie na PW albo na gg to ustalimy co i jak. Pozdrawiam i do zobaczenia na hali mam nadzieję YNWA
Właśnie o to chodzi, że nie gralismy. Może teraz na wakacjach uda sie zebrać odpowiednia ilość ludzi. Jeśli nie wystarczy nas, żeby zagrać ze sobą to moge załatwić jakis mecz z kibicami Liverpoolu lub Mancheteru United. Co wy na to ?
Jeśli ktoś chciałby w Rzeszowie oglądnąć GD w doborowym towarzystwie rzeszowskich cules zapraszam w niedzielę 23.12 o godz. 19:00 do Quest Pubu mieszczącego sie przy ulicy Jagiellońskiej 14. Mamy zarezerwowaną lożę dla ok. 10 osób, więc zapraszam chętnych.
Ja znam jednego kibica Barcelony(mojego szefa ze strony), który mieszka bardzo niedaleko Rzeszowa. Jeśli chcecie to mogę wam na PW napisać jego gg. Lepiej szykujcie jakieś miejsce dla niego.
Dzieje się tu w ogóle coś? Zaczynam studia w tym mieście i miło by było zainaugurować także 1.10 meczem z Szachtarem jakieś spotkania cules na Podkarpaciu
O witam, witam. Że tak spytam gdzie te studia? Jakiejś większej grupy to nie ma, ale kilka osób można zawsze zorganizować i obejrzeć mecz w chyba jedynym sportowym pubie w Rzeszowie "Corner". Także zapraszam serdecznie do Rzeszowa.
PS. Byłaby w końcu okazja postawić obiecane dawno temu piwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum