FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Rzeszów
Autor Wiadomość
michu_pd
Més que un seguidor

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 21:31   Rzeszów

Australian Magi poprosił mnei o założenie tego tematu.

Witam. Wraz z innymi "czerwonymi" kibicami z Rzeszowa chcemy zorganizowac sobie mini miecz Liverpool - Barcelona, a mianowicie chodzi o mecz kibiców z Rzeszowa. Chcielibyśmy aby odbył się od 3 marca na Podpromiu (dotyczy tylko kibiców Barcelony z Rzeszowa !! i okolic :P ) Myślę ze byłby to ciekawy pomysł ze względu na to chociażby, iż trzy dni później rozegrany zostanie mecz Liverpool - Barcelona na Anfield Road. Liczba graczy wynosi 10 a mecz chcemy rozegrać 5 + bramkarz. Proszę o wasza odpowiedź a wszytkich zainteresowanych zapraszam do napisania na MINE GG, jeżeli cos oczywiscie byłoby nie jasne. CHODZI TYLKO O KIBICÓW Z RZESZOWA. Aaaaaa i jeżeli udałoby wam się uzbierac tylu zawodników, i jeżeli dojdzie do meczu to przewidujemy czysta gre, bez żadnych chamskich "wejść" aby odebrać piłkę :P Tu chodzi tylko o dobra zabawe. You'll Never Walk Alone ~ Visca EL Barca :P tak dla solidarności :P czkekamy na odpowiedź. Górna granica wieku to 3 klasa liceum

31.12.2005 - 31.12.2009 - 4 lata na forum VeB :wino:

Bartosz
amor patriae nostra lex

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 21:35   

Witam. Mgo z Australii juz został zbanowany za spamowanie. NIech dzieic po 14 lat sie nie biora za organizowanie, a Ty michu nie badz latwowierny i miast sluzyc niczym czeladź takim potworkom, wprost skarć ich, jak zwyczajem forumowym przystało.

Master_LFC
Łowca autografów

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 22:07   

pytoneyro napisał/a:
Witam. Mgo z Australii juz został zbanowany za spamowanie. NIech dzieic po 14 lat sie nie biora za organizowanie, a Ty michu nie badz latwowierny i miast sluzyc niczym czeladź takim potworkom, wprost skarć ich, jak zwyczajem forumowym przystało.

gdybys chcial wiedziec to wszystko juz jest zorganizowane, zarowno hala jak i druzyna. Poza tym nie wzial sie za to 14latek bo by tego nie zrobil, a to ze spamowal, no coz podobno zeby zalozyc temat trzeba miec okreslona ilosc postow wiec dlatego Magi to robil. A ja ze swojej strony ponawiam prosbe Magiego i zapraszam na to spotkanie, mamy juz druzyne skompletowana i tylko czekamy na Was drodzy kibice Barcelony z Rzeszowa. Mysle ze to bedzie ciekawe doswiadczenie, ktore moze zaprocentowac. Dajcie znac na waszym forum lub na gg lub maila. Pozdrawiamy serdecznie i mam nadzieje ze do zobaczenia.

You'll Never Walk Alone!!

Gilu
Siarkofrutopijca

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 22:11   

Tutaj akurat kibiców z Rzeszowa jest jak na lekarstwo :]

Master_LFC
Łowca autografów

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 22:17   

to może ktoś z Was ma namiary na jakichś kibiców Barcy z Rzeszowa lub okolic? byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje na ten temat, nie wiem: inne fora może lub coś w tym stylu?

TechnoBoy
Wierszokleta

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 22:19   

Gilu ma rację Masterze LFC, tutaj NIKOGO nie ma z Rzeszowa i okolic ( chyba ), najblizej to raczej ma Zabaj [zbj] czy się myle? :P

Widze kibice Liverpoolu rosną w siłę na forum, a milosc miedzy nimi a nami co raz bardziej kwitnie, propozycję wspolnego meczu itp no no :]

edit: no Maverick ma racje, Shaft i Piątka, to jedyni aktywni na forum kibice Barcy ze stolicy Podkarpacia
Ostatnio zmieniony przez TechnoBoy Wto 13 Lut, 2007 22:43, w całości zmieniany 2 razy  

maverick
There's no 'I' in team...!

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 22:25   

shaft nie jest przypadkiem z Rzeszowa?
Poza tym, tam u góry pod Koemanem, Puyolem i Ronaldinho jest taki fajny przycisk "Użytkownicy" i tam, bez większego zachodu można wyszukać userów z interesującego nas miasta ;)

Shaft
Juventino

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 17:09   Re: Liverpool - Barcelona kibice vs. kibice RZESZÓW

Odpadam z tego meczu z dwoch powodow. Pierwszy to:

Cytat:
Górna granica wieku to 3 klasa liceum

Chyba troche za stary jestem.

Drugi powod to taki ze 4 marca mam odbior budowy, której jestem kierownikiem i cały weekend bede spedzal w Tarnowie, zeby wykonac ostatnie poprawki i przygotowac budowędo odbioru. Z checia zloilbym tyłek kibicom The Reds ale akurat 3 marzec to jak dla mnie niewykonalne zeby zameldowac sie na Podpromiu

Michel Platini

Bronek, o co wam chodzi

Master_LFC
Łowca autografów

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 18:00   

shaft już nie ma problemu z wiekiem. Gralismy dzisiaj z Resztą Świata i wygraliśmy 30:5 :D i mimo że w składzie byli starsi i to dużo od nas, także zrezygnowaliśmy z górnej granicy wieku. Gdybyś miał jakichś fanów Barcy to daj znać. A może kiedy mógłbyś zagrać, odpowiadałby Ci na przykład czwartek po południu 1 marca? Termin taki niepewny bo muszę się jeszcze dowiedzieć, czy hala byłaby wolna, ale raczej tak. Więc jak? :)

sztandi
Primera Division

Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 19:15   

Ja moge zagrac. Jestem z Rzeszowa i znam kilku innych Barcelonistow ktorzy moze by zagrali.

Musisz sobie odpowiedzieć na 1 zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie! Co lubisz robić w życiu? A później zacznij to robić ;P

llaalluuss
Łowca autografów

Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 19:00   

ja tez jestem chetny :P sztandi mi powiedzial wiec sie zglaszam :D

Master_LFC
Łowca autografów

Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 20:35   

No to się bardzo cieszę, że w końcu się zbieracie :) odezwijcie się do mnie na PW albo na gg to ustalimy co i jak. Pozdrawiam i do zobaczenia na hali mam nadzieję :) YNWA

sztandi
Primera Division

Wysłany: Nie 11 Mar, 2007 21:50   

To wpisywać się kto by zagrał. Trzeba zebrać ekipę i dokopać typom z LFC za porażkę w Champions League! ;D

Musisz sobie odpowiedzieć na 1 zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie! Co lubisz robić w życiu? A później zacznij to robić ;P

roader
Tercera Division

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 16:24   

Ja na przyklad jestem z Wisniowej.. Pewnie nikt z was nie wie gdzie to jest, to jakies 50km od Rzeszowa :) Ale w Rzeszowie jestem srednio raz na miesiac :]

Bertizzz
Amateur/Aficionado

Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 13:02   

witam....ja jestem z Mielca...60 km od Rzeszowa...niewiem czy juz graliscie?? jak sie udala imprezka?czytam forum ale zadko pisze...pozdrawiam!

sztandi
Primera Division

Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 14:38   

Właśnie o to chodzi, że nie gralismy. Może teraz na wakacjach uda sie zebrać odpowiednia ilość ludzi. Jeśli nie wystarczy nas, żeby zagrać ze sobą to moge załatwić jakis mecz z kibicami Liverpoolu lub Mancheteru United. Co wy na to ?

sztandi
Primera Division

Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 08:51   

Jeśli ktoś chciałby w Rzeszowie oglądnąć GD w doborowym towarzystwie rzeszowskich cules zapraszam w niedzielę 23.12 o godz. 19:00 do Quest Pubu mieszczącego sie przy ulicy Jagiellońskiej 14. Mamy zarezerwowaną lożę dla ok. 10 osób, więc zapraszam chętnych.

Barcman
Primera Division

Wysłany: Sro 19 Gru, 2007 14:29   

Ja znam jednego kibica Barcelony(mojego szefa ze strony), który mieszka bardzo niedaleko Rzeszowa. Jeśli chcecie to mogę wam na PW napisać jego gg. Lepiej szykujcie jakieś miejsce dla niego. :D

VISCA EL BARCA!!

Barman
Lover of Life

Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 12:20   

Dzieje się tu w ogóle coś? Zaczynam studia w tym mieście i miło by było zainaugurować także 1.10 meczem z Szachtarem jakieś spotkania cules na Podkarpaciu :)

Let's go bamboozled!

sztandi
Primera Division

Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 16:56   

O witam, witam. Że tak spytam gdzie te studia? Jakiejś większej grupy to nie ma, ale kilka osób można zawsze zorganizować i obejrzeć mecz w chyba jedynym sportowym pubie w Rzeszowie "Corner". Także zapraszam serdecznie do Rzeszowa.

PS. Byłaby w końcu okazja postawić obiecane dawno temu piwo :D

Odpowiedz do tematu